Moraliskt dilemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moraliskt dilemma:

Igår var jag ju på hemmafest, älskar hemmafester! Man kan liksom springa omkring i strumporna och blir inte helt skitig om man lägger sig på golvet. Haha.

Hur som så var det en snygg kille där, skitsnygg faktiskt. Tänker inte säga vad han heter, vill inte att han får för mycket luft. Han sa att han aldrig läst min blogg, men man ba, tror inte det va! Alla läser min blogg (påminn mig att berätta om brevbäraren sen).

 

Hur som var han Lång, rågblond och blå ögon, snyggt inramade i ett par svarta glasögon. Och  intressant. Typ. Men tillräckligt för att han skulle få bjuda mig på en drink (1,2,3,4,5,6).

Det ena ledde till det andra, och vi började hångla lite, lite, jag är en fin flicka och är ju fortfarande i sorg över att det sprack med M (Hahahah).

 

Min kompis Anette såg oss och blev jätteledsen och stack från festen! Grejen är den att Anette varit kär i den här killen ett tag. MEN, jag vet att han inte är intresserad av henne, för det har jag, för att hon bad mig, frågat honom på en tidigare fest. Anette är jättesöt, men han gillar blonda tjejer med blå ögon.

(Anette är verkligen inte den här killens smak, och i ärlighetens namn, inte riktigt i hans liga liksom.  Hon har försökt få till det med honom i månader med inte lyckats.)

Så, var det fel att hångla med honom? Vad tycker Ni?

 

Hoppas du inte är ledsen längre Anette! PUSS

 

Botten upp och resten i håret!

 


Kommentarer
Postat av: apa

fippp har du slutat blogga i såna fall så säger jag till dig blogga för man vill veta vad du håller på med!

2010-08-07 @ 22:06:23
URL: http://ronjassocker.blogg.se/
Postat av: ...........

bara en fråga den där killen visste int att du var en bög va elr va han det själv+?

2010-08-07 @ 22:15:30
Postat av: Robin Engström

this is soooooo gay

2010-09-08 @ 09:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0